Μήπως μετά τη γέννα χάθηκε η αγάπη;



Με αρκετή δόση χιούμορ σας παρουσιάζουμε επτά «στοιχεία», που δείχνουν ότι η συντροφικότητα έχει πάει… περίπατο, μετά τη γέννηση του παιδιού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη λίστα, όχι μόνο για να διαπιστώσετε τη νέα κατάσταση, αλλά και για να αντιληφθείτε τις κινήσεις, που πρέπει να κάνετε με τον σύντροφό σας, ώστε να μην απομακρυνθείτε.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑ: Ο σύντροφός σας σας κάνει έκπληξη με ένα μπουκέτο λουλούδια στα χέρια.
ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ: Ο σύντροφός σας σας κάνει έκπληξη κρατώντας στα χέρια του το μωρό - με τη λερωμένη πάνα - να κλαίει.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑ: Ταινία στον κινηματογράφο και μετά δείπνο για δύο σε ιταλικό εστιατόριο.
ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ: Σας αφήνει μόνη στο σπίτι, για να βγει με τους φίλους του, και σας νοικιάζει ένα dvd να δείτε μέχρι να σας πάρει ο ύπνος.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑ: Φοράτε σατέν πιτζάμες και προσέχετε την αμφίεσή σας, ακόμα και στο κρεβάτι.
ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ: Δεν σας νοιάζει πώς φαίνεστε, αρκεί να μην έχετε επάνω σας λεκέδες από ξεραμένο γάλα ή τη… γουλίτσα του μωρού.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑ: Εκδρομή στη φύση με τα πόδια ή το αυτοκίνητο και εξερεύνηση της πιο όμορφης (απομακρυσμένης) παραλίας και του εστιατορίου με το καλύτερο φαγητό.
ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ: Ένα πακέτο μπισκότα και ένας καφές στο πλαστικό, την ώρα που σπρώχνετε το καρότσι με το βρέφος στο γειτονικό πάρκο.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑ: Ατελείωτες συζητήσεις, οπουδήποτε και για οποιοδήποτε θέμα, αρκεί το ζήτημα να περιστρέφεται γύρω από εσάς.
ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ: Μόλις τριάντα δεύτερόλεπτα κουβέντα, κι αυτή τις περισσότερες φορές να αφορά το παιδί.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑ: Ξαφνικό Σ/Κ, που αποφασίζεται το βράδυ της Παρασκευής και είναι ένα από τα ομορφότερα, που έχετε ζήσει.
ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ: Ακόμα και για ένα ραντεβού για καφέ, χρειάζεται προγραμματισμός ημερών, χωρίς να είναι βέβαιο ότι και αυτό θα πραγματοποιηθεί...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑ: Περπατάτε πιασμένοι χεράκι-χεράκι ακόμα και στο σούπερ μάρκετ.
ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ: Ο ένας πάντα «βαστάει» το καρότσι ή το παιδί και ο άλλος μιλάει στο κινητό τηλέφωνο.

Αν τα παραπάνω είναι η νέα σας καθημερινότητα, πρέπει άμεσα να συζητήσετε με τον/τη σύντροφό σας και να αναζητήσετε λύσεις. Είναι ενδείξεις (μέσα από το χιούμορ) ότι η ζωή σας έχει επικεντρωθεί στην ανατροφή του παιδιού, χωρίς να μένει χρόνος για το έτερόν σας ήμισυ. Πολύ σύντομα κάτι τέτοιο θα αποδειχθεί καταστροφικό. Γι’αυτό πάρτε τη ζωή στα χέρια σας!